Kategorie receptů
- Autor: hermamag
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
tvaroh měkký jaroměřický | 750 |
Cukr průměr | 100 |
Pšeničná krupice | 100 |
Máslo | 30 |
Hrozny | 400 |
Prášek do pečiva | 12 |
Energetická hodnota celkem: 8018 kJ
Bílkoviny (g): 140,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 269,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 177,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1336 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 44.8, SAFA (g): 2, Cukry (g): 29.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.